Gebouweigenaren

Wel bereik, geen zorgen

Heeft u plannen om uw gebouw te verduurzamen of is dit recentelijk gedaan? Denk dan aan het mobiele bereik in het gebouw.

Verhuurbaarheid

Goed mobiel bereik in het pand is een belangrijke kwaliteitseis van huurders. Als het mobiel bereik in orde is, neemt de verhuurbaarheid toe. Bovendien zijn huurders bereid om een hogere huur te betalen.

Smart building

Door sensoren te plaatsen in het gebouw, kan efficiƫnter gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld energie en water. Het gebouw verzamelt gegevens om deze optimaal af te stemmen op medewerkers, bezoekers en activiteiten die in het gebouw plaatsvinden. Er is goed mobiel bereik nodig om al deze sensoren met internet te verbinden. Zodoende is met het indoornetwerk van BinnenBereik besparing op servicekosten te realiseren.

Single point of contact

BinnenBereik fungeert gedurende de leaseperiode als single point of contact. We regelen de volledige installatie. We stemmen alles af met de telecomproviders, de installateurs, leveranciers en de beheerder van het indoornetwerk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Whitepaper

Toekomstbestendig kantoor? Download de whitepaper:

Lees alles over de oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.