Wie is
BinnenBereik?

BinnenBereik biedt dekking van alle telecomproviders in grote gebouwen zoals kantoren, woontorens en hotels,  door de aanleg van indoor mobiele netwerken as-a-service. Gebruikers van het indoor mobiele netwerk van BinnenBereik genieten zo optimaal van goede mobiele dekking. 

BinnenBereik is een handelsnaam van OTC Networks BV, een Nederlands bedrijf, met grote Nederlandse stabiele aandeelhouders. Dit maakt BinnenBereik een betrouwbare partner voor de lange termijn en is continuïteit voor uw organisatie gegarandeerd.

Onze partners

NOVEC is de beheerder van de indoor mobiele netwerken van OTC Networks BV en verzorgt haar administratie. APG en NOVEC zijn de aandeelhouders van OTC.

WL Winet installeert de indoor mobiele netwerken van BinnenBereik in nauw overleg met alle telecomproviders. WL Winet is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen van mobiele telecomnetwerken, zowel indoor (in gebouwen en instellingen) als outdoor (daken, kerken, windmolens, masten, etc.). Daarnaast is WL Winet gespecialiseerd in het bouwen van mobiele opstelpunten in hoogspanningsmasten en het turn-key bouwen/opleveren van telecommasten.

Vacatures

We hebben op dit moment geen vacatures, maar open sollicitaties zijn altijd welkom.

Een open sollicitatie, voorzien van CV, kunt u mailen naar contact@binnenbereik.nl.