Wie is BinnenBereik?

BinnenBereik biedt dekking van alle telecomproviders in grote gebouwen zoals kantoren, woontorens en hotels,  door de aanleg van indoor mobiele netwerken as-a-service. Gebruikers van het indoor mobiele netwerk van BinnenBereik genieten zo optimaal van goede mobiele dekking. 

BinnenBereik is een handelsnaam van OTC Networks BV, een Nederlands bedrijf, met grote Nederlandse stabiele aandeelhouders. Dit maakt BinnenBereik een betrouwbare partner voor de lange termijn en is continuïteit voor uw organisatie gegarandeerd.

Onze partners

NOVEC is de beheerder van de indoor mobiele netwerken van OTC Networks BV en verzorgt haar administratie. APG en NOVEC zijn de aandeelhouders van OTC.

BinnenBereik werkt in nauw overleg met alle telecomproviders en diverse gecertificeerde installatiebedrijven voor de installatie en het onderhoud en beheer van de indoor netwerken.

Vacatures

We hebben op dit moment geen vacatures, maar open sollicitaties zijn altijd welkom.

Een open sollicitatie, voorzien van CV, kunt u mailen naar contact@binnenbereik.nl.

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.