Indoor mobiel netwerk

Er wordt gebeld op uw mobiele telefoon. U neemt op en begint een gesprek. Vervolgens hoort u de persoon die u belt niet meer reageren. Gek, want zojuist had u nog volledig bereik. Dan maar even terugbellen. U krijgt een ‘geen verbinding’ toon. De persoon lijkt onbereikbaar. En dan hebben we het nog niet eens over trage mobiele data en stokkende video’s via uw mobiele telefoon. Waar kan dit toch aan liggen?

Wilt u meer weten over hoe een indoor mobiel netwerk volgens een as-a-servicemodel, de betrouwbare en duurzame oplossing is voor uw gebouw? Download dan nu onze whitepaper ‘Indoor mobiel netwerk; de betrouwbare en duurzame oplossing voor uw gebouw’

Download de whitepaper

* Dit veld is verplicht

Bereikbaarheid is essentieel,
verduurzamen ook, maar het mag niet ten koste gaan van het bereik”

Uw uitdaging: goed mobiel bereik

Goed mobiel indoor bereik gaat de komende jaren een grote uitdaging worden. Dat heeft te maken met de verplichte verduurzaming van gebouwen, de verwachte toename van de hoeveelheid mobiele data en de introductie van 5G op volle snelheid. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen het pand kan genieten van goed mobiel bereik, is een indoor mobiel netwerk van belang. Maar het eenmalig aanschaffen van een indoor mobiel netwerk kan flink in de papieren lopen. BinnenBereik heeft daarom de oplossing voor u.        

Heeft u nu vragen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u nu al meer weten over BinnenBereik? Laat dan uw gegevens achter via het antwoordformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Dit veld is verplicht

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.