BinnenBereik intensiveert samenwerking met Rovitech Projects

Gegarandeerde mobiele dekking binnen gebouwen is steeds vaker een vereiste. Als specialist op het gebied van indoor mobile coverage, helpt BinnenBereik organisaties bij het realiseren hiervan, zodat gebruikers altijd kunnen bellen, appen en een gegarandeerde dataverbinding hebben om gebruik te kunnen maken van hun applicaties.

In het kader van de groei van het aantal projecten hebben BinnenBereik en Rovitech Projects een samenwerkingsovereenkomst getekend. Rovitech Projects zal zich hierbij met name gaan richten op de inrichting van serverruimtes en MER locaties voor onze indoor mobiele oplossingen.

Bart Lucassen, Managing Director bij BinnenBereik: ‘BinnenBereik zoekt betrouwbare partners die veel kennis en ervaring hebben binnen de telecom. Rovitech is zo’n partner waar we bijzonder prettig mee samenwerken!’

Tonny Weijmer, mede-eigenaar van Rovitech Projects, voegt hier aan toe: ‘Wij bieden het totale pakket, van advies tot en met service en onderhoud en zijn voortdurend op zoek naar sterke businesspartners. Samen borgen wij bedrijfszekerheid op vitale onderdelen van elke onderneming.’

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.