BinnenBereik versterkt samenwerking met Alfatech voor het realiseren van inpandig mobiel bereik

De vraag naar inpandige mobiel bereik neemt de komende jaren verder toe door de verduurzaming in de bouw. Om aan deze groter wordende vraag te voldoen versterken Alfatech en BinnenBereik de samenwerking.

Alfatech heeft veel ervaring in de telecomsector met het ontwerpen en installeren van indoornetwerken. Naast telecom heeft Alfatech ook uitgebreide ervaring in de bouw van datacenters en de elektrotechniek. Deze combinatie draagt bij aan de zorgeloze implementatie van multi-operator dekking in gebouwen.

Voordelen indoor mobiele dekking as-a-service

BinnenBereik biedt inpandig mobiel bereik as-a-service. Hierdoor is er geen kostbare eenmalige investering nodig om indoor mobiele dekking te realiseren. Voor een vast bedrag per jaar heeft het pand multi-operator dekking van BinnenBereik.

Het volledige beheer én onderhoud binnen deze periode in handen van BinnenBereik, waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het realiseren van indoor mobiele dekking? Download dan onze whitepaper of neem direct via mail of telefoon contact met ons op.

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.