Whitepaper: Toekomstbestendig kantoor? Zo wordt het gebouw 5G-ready!

Er wordt gebeld op uw mobiele telefoon. U neemt op en begint een gesprek. Vervolgens hoort u de persoon die u belt niet meer reageren. Gek, want zojuist had u nog volledig bereik. Dan maar even terugbellen. U krijgt een ‘geen verbinding’ toon. De persoon lijkt onbereikbaar. En dan hebben we het nog niet eens over trage mobiele data en stokkende video’s via uw mobiele telefoon. Waar kan dit toch aan liggen?

Goed mobiel indoor bereik gaat de komende jaren voor bedrijven een grote uitdaging worden. Dat heeft te maken met de verplichte verduurzaming van kantoorpanden, de verwachte toename van de hoeveelheid mobiele data en de introductie van 5G op volle snelheid. Maar wat zijn nu eigenlijk de oorzaken van slecht bereik? In onze whitepaper Toekomstbestendig kantoor? Zo wordt het gebouw 5G-ready! leest u alles over deze oorzaken en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.

In de informatieve whitepaper van BinnenBereik leest u alles over:

  1. Verbroken verbindingen
  2. Het belang van mobiel bereik in kantoorpanden
  3. De oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden
  4. 5G-ready check
  5. De toegevoegde waarde van een indoor mobiel netwerk
  6. Een 5G-ready & toekomstbestendig kantoorpand

Download de whitepaper: Toekomstbestendig kantoor? Zo wordt het gebouw 5G-ready!

Bent u benieuwd hoe u nu en in de toekomst de mobiele indoor bereikbaarheid in uw bedrijfspand kan verbeteren? Vul dan het onderstaande formulier in dan kunt u direct beginnen met lezen.

* Dit veld is verplicht

Binnenbereik - Whitepaper - Toekomstbestendig kantoor_ Zo wordt het gebouw 5G ready! - Mockup

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.