Whitepaper: Waarom het zinvol is om te investeren in een mobiel indoornetwerk

Goed mobiel indoor bereik gaat de komende jaren voor bedrijven een grote uitdaging worden. Dat heeft te maken met de verplichte verduurzaming van kantoorpanden, de verwachte toename van de hoeveelheid mobiele data en de introductie van 5G op volle snelheid.

Om het bereik binnen te verbeteren, overwegen veel bedrijven om een mobiel indoornetwerk te plaatsen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? En wat zijn eigenlijk de kosten die samenhangen met de aanschaf van een mobiel indoornetwerk? In onze whitepaper ‘Waarom het zinvol is om te investeren in een mobiel indoornetwerk’ geven we antwoord op deze en veel meer vragen!

In onze whitepaper behandelen we uitgebreid de volgende onderdelen:

  1. Oorzaken van slecht mobiel bereik
  2. Drie belangrijke trends
  3. Is bellen via wifi ook een oplossing?
  4. Actief systeem
  5. Doorgifte van de mobiele netwerken
  6. Hand-over functonaliteit
  7. Kosten besparen met een indoor mobiel netwerk

Download de whitepaper: Waarom het zinvol is om te investeren in een mobiel indoornertwerk

Benieuwd naar de redenen waarom het zinvol is om te investeren in een mobiel indoornetwerk en hoe u altijd goed bereikbaar bent in het pand? Vraag dan met onderstaand formulier onze gratis whitepaper aan. U ontvangt de whitepaper direct in uw mailbox.

Binnenbereik - Whitepaper - Waarom het zinvol is om te investeren in een mobiel indoornetwerk

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.