Welkom Ries Modderkolk

Recent is Ries Modderkolk aan de slag gegaan bij BinnenBereik. Als verantwoordelijke voor het product- en services portfolio zal hij zich toeleggen op het strategisch uitbouwen van de leidende positie die BinnenBereik heeft op het gebied van indoor mobiele dekking.

Ries heeft brede kennis en ervaring op het gebied van telecom en IT infrastructuur oplossingen en werkte voor onder andere Alcatel-Lucent, NextiraOne (nu NTT), Koning en Hartman (nu Axians), Reverse IT en recent bij Soti.

BinnenBereik maakt mobiel bereik van alle operators mogelijk binnen gebouwen, zoals kantoren, woontorens, distributiecentra en ziekenhuizen. BinnenBereik is uniek in de markt doordat zij haar oplossing “as-a-service” aanbiedt tegen een vaste prijs per jaar, waarin hardware, installatie en service is inbegrepen voor een periode van 10 jaar.

Ries Modderkolk: ‘De manier waarop BinnenBereik gegarandeerde indoor mobiele dekking realiseert voor haar klanten, spreekt mij enorm aan. De sterke groei die BinnenBereik doormaakt, bewijst dat er een grote behoefte is in de markt aan een partij die zowel op technologisch als op financieel vlak, met hen meedenkt. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met het team de dienstverlening van BinnenBereik verder uit te breiden!’

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.