Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Met het einde van 2020 in zicht kijken we terug op een turbulent en bijzonder jaar, waarin veel is gebeurd. Een jaar waarin duidelijk werd wat voor ons echt belangrijk is: de gezondheid van de mensen om ons heen, zowel privé als zakelijk.  

We kijken terug op een jaar waarin BinnenBereik weer een aantal nieuwe klanten heeft mogen verwelkomen. De lancering van onze nieuwe merknaam BinnenBereik heeft veel positieve reacties losgemaakt. En we kijken vooruit naar 2021. De vraag naar indoornetwerken zal toenemen, aangewakkerd door de verduurzaming van kantoorpanden en de sterke toename van het gebruik van mobiel dataverkeer. 

Wordt uw pand of het pand waarin u werkt komend jaar verduurzaamdherontwikkeld of wordt er een nieuw pand betrokken? Of heeft u twijfels over de kwaliteit van het mobiel bereik van één of meer telecomproviders? Voorkom problemen en neem contact met ons op. We staan ook volgend jaar weer graag voor u klaar! 

Wij wensen u en uw naasten prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar! 

Whitepaper

Toekomstbestendig kantoor? Download de whitepaper:

Lees alles over de oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.