Hoe verbetert u de verhuurbaarheid van uw bedrijfspanden?

Het is de grote uitdaging van veel vastgoedeigenaren: hoe zorg ik voor een constante aanwas van huurders, zodat mijn panden zo min mogelijk leeg staan? Dit kan gerealiseerd worden door het bieden van betere mobiele netwerkdekking.  

Mobiele netwerkdekking binnen gebouwen wordt steeds vaker gezien als de vierde utiliteit, naast gas, water en licht. Met de verduurzaming – en dus steeds betere isolatie van kantoorpanden wordt het mobiel bereik in het gebouw vaak minder. Het bieden van goede mobiele netwerkdekking vergroot dan het onderscheidend vermogen van een kantoorpand. Een huurder is bereid meer huur te betalen voor een kantoorpand waar alle vormen van connectiviteit (glasvezel, wifi én mobiele netwerkdekking) volledig op orde zijn.  

BinnenBereik biedt indoor netwerkdekking van meerdere telecomproviders, hoe goed uw pand ook is geïsoleerd. Deze isolatie kan nadelige gevolgen hebben voor de mobiele bereikbaarheid in een pand. De oplossing van BinnenBereik ondervindt op geen enkele wijze hinder van isolerende toepassingen, zoals HR++ dubbel glas omdat het een netwerk is dat binnen het pand wordt gerealiseerd. 

Met goede mobiele netwerkdekking biedt BinnenBereik tevens de basis voor de implementatie van smart building oplossingen. De data van de sensoren die de gebouweigenaar of beheerder plaatst, kunnen via het mobiele netwerk worden ontsloten richting internet. Op deze manier is het mogelijk om uw pand verder te verduurzamen. Goed voor het milieu én uw portemonnee. 

Maar het belangrijkste is natuurlijk: iedereen in uw pand heeft altijd bereik.  

Met een indoornetwerk kunt u uw huurders altijd goed mobiele dekking bieden én op jaarbasis veel kosten besparen. BinnenBereik biedt het indoor netwerk ‘as a service’. Hierdoor kunt u (een deel) van de kosten ook doorbelasten in de servicekosten.  De oplossing van BinnenBereik is volledig op de toekomst voorbereid en werkt zelfs in de meest geïsoleerde panden. Kies bewust en maak indruk op uw huurders en op uw accountant. Kies voor een mobiel indoornetwerk van BinnenBereik

Bent u benieuwd hoe het staat met de mobiele dekking in uw pand vraag dan vrijblijvend een quickscan aan of neem contact op met ons op via 0347- 358917. We helpen u graag.

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.