Gebouwen die meer opbrengen dankzij optimale indoor mobiele dekking

In een steeds meer verbonden wereld, waarin de afhankelijkheid van connectiviteit essentieel is geworden, is het belangrijk om te erkennen dat een gebouw dat is aangepast aan de behoeften van de moderne gebruikers en technologieën een aanzienlijk concurrentievoordeel kan bieden. Door een WiredScore-certificering te behalen, kunnen gebouwen niet alleen hun aantrekkelijkheid vergroten, maar ook hun waarde en opbrengst verhogen.

WiredScore is een onafhankelijke organisatie die gebouwen evalueert op basis van hun digitale infrastructuur. Het doel is om vastgoedeigenaren en ontwikkelaars te helpen bij het begrijpen en verbeteren van de technologische mogelijkheden van hun gebouwen. Met behulp van een uitgebreid beoordelingssysteem identificeert WiredScore de sterke punten en zwaktes van de digitale infrastructuur van een gebouw. Hierbij wordt gekeken naar zaken als de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de connectiviteit en de flexibiliteit voor toekomstige technologische upgrades.

Een belangrijk aspect van de WiredScore-certificering is de beoordeling van de indoor mobiele dekking. Een ‘Gold’ of ‘Platinum’ certificering is alleen mogelijk als de dekking voor twee of meer telecomproviders volledig op orde is. Dit is van cruciaal belang, omdat een betrouwbare en snelle mobiele connectiviteit steeds essentiëler wordt voor gebruikers, zowel zakelijk als privé.

Onze partner, Building Connect, kan een WiredScore pre-scan verzorgen om een eerste inschatting te geven of het beoogde certificeringsniveau haalbaar is en wat er eventueel nodig is om een hogere certificering te behalen.

BinnenBereik biedt de oplossing

BinnenBereik is gespecialiseerd in mobiele dekking ‘as a service’ in gebouwen waar het bereik onder de maat is. We installeren de apparatuur van de telecomproviders in de kelder en distribueren hun signaal met kleine antennes door het volledige pand. De telecomproviders geven expliciet toestemming voor de distributie van het signaal. Hierdoor geniet iedereen binnen van een sterk en betrouwbaar mobiel bereik.

Doordat wij ons indoor mobiel bereik as a service bieden, hoeven eigenaren en huurders zich de komende tien jaar geen zorgen te maken over mobiel bereik. BinnenBereik regelt dit van A tot Z.

Bent u benieuwd naar wat BinnenBereik voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onze oplossing.

 

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.