Nieuw kantoor? Dit is waarom u binnen geen mobiel bereik heeft

Stel: uw huurders zijn binnen aan het bellen en ineens valt de verbinding weg. Ze proberen nog terug te bellen, maar er gebeurt niks. Dat is ontzettend frustrerend voor hen, wat de reputatie van uw gebouw niet ten goede komt. Hoe lost u dit op? In deze blog leggen we uit wat de redenen zijn waarom huurders binnen geen mobiel bereik en welke oplossing BinnenBereik u biedt.

Binnen in uw gebouw geen mobiel bereik: wat nu?

Hoe komt het dat huurders binnen geen mobiele verbinding meer heeft? Een van de redenen hiervoor is het gebruik van HR+++ glas. De geldende duurzaamheidsnormen schrijven voor dat dit type glas in nieuwe en gerenoveerde gebouwen moet worden gebruikt. Dit glas heeft een coatinglaag om de warmte binnen en de kou buiten te houden. Maar door deze laag, komen ook mobiele signalen moeilijk uw gebouw binnen. Fatsoenlijk mobiel bellen is hierdoor vrijwel uitgesloten. 

Voordelen as-a-service van BinnenBereik

BinnenBereik biedt daarom de oplossing: indoor mobiele dekking as-a-service. Met ons as-a-servicemodel leaset u het indoor mobiel netwerk, zodat u geen kostbare eenmalige investering hoeft te doen om indoor mobiele dekking te realiseren. Er wordt een vast bedrag per jaar betaald om gebruik te maken van de multi-operator dekking van BinnenBereik.

Eén van de voordelen van BinnenBereik is dat u als gebouweigenaar geen eenmalige hoge investering hoeft te doen. Door de kosten voor de indoor mobiele dekking door te berekenen aan de huurders van uw pand en over een periode van 10 jaar te spreiden, is er voor uw vastgoedproject meer budget beschikbaar.  

Verder ligt het volledige beheer én onderhoud binnen deze periode in handen van BinnenBereik, waardoor u volledig wordt ontzorgd. 

Meer weten?

Met een gemiddelde doorlooptijd van in totaal 5-6 maanden is het belangrijk om op tijd te beginnen met de realisatie van het indoor mobiele netwerk. Dankzij de technische experts en service van BinnenBereik zorgt u ervoor dat iedereen daarna perfecte indoor mobiele dekking heeft in uw gebouw. Binnen geen mobiel bereik hebben is dan verleden tijd.

Wilt u meer weten over indoor mobiele dekking? Download dan onze whitepaper of neem direct via de mail en/of telefoon contact met ons op.

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.