Wat zijn de voordelen van ons indoor mobiele netwerk?

Mobiele dekking is belangrijk voor iedereen. Vooral in het gebouw waar u woont en/of werkt. Maar het eenmalig aanschaffen van een indoor mobiel netwerk kan een kostbare investering zijn. Door indoor mobiele dekking as-a-service af te nemen, hoeft u deze investering niet in één keer te doen en kunt u zelfs de kosten terugverdienen. Hoe dat kan? In deze blog leggen wij de voordelen van ons systeem voor u uit.

U bent net bezig met het vaststellen van de begroting voor uw nieuwe vastgoedproject. Stapsgewijs vinkt u alles af en berekent u wat de bouw in totaal moet gaan kosten; van constructie tot isolatie. Een indoor mobiel netwerk is niet iets wat bovenaan het bouwbudget staat. Maar wanneer u geen rekening houdt met indoor mobiel bereik, hebben huurders straks weinig tot geen mobiele dekking. En missen zij belangrijke telefoontjes.

Waarom juist nu kiezen voor een indoor mobiel netwerk?

Een goed indoor mobiel netwerk is ontzettend belangrijk voor de tevredenheid van de gebruikers binnen het pand. Maar de eenmalige aanschaf kan – afhankelijk per project – al snel enkele tonnen tot meer dan een miljoen euro kosten. Wanneer u het systeem in één keer koopt, blijft er minder geld over in het volledige bouwbudget en voor uw core-business.

Daarom biedt BinnenBereik haar indoor mobiel netwerk as-a-service aan. Door de aankoopprijs van het systeem over langere termijn te spreiden, bespaart u kosten bij de bouw of herontwikkeling van het pand en genieten huurders wél van de voordelen van optimaal mobiel bereik in hun pand.

De belangrijkste voordelen van ons indoor mobiel netwerk op een rij

Speciaal voor u hebben we de belangrijkste voordelen van ons indoor mobiel netwerk as-a-service op een rijtje gezet:

  • Als ontwikkelaar wilt u buitengewone en toekomstgerichte projecten opleveren, zodat de huurders van het pand van alle gemakken voorzien zijn. En dat alles voor de beste prijs. Dankzij ons as-a-service model kunt u indoordekking aanbieden van meerdere telecomproviders en hebben de huurders optimaal mobiel bereik. De kosten voor indoor dekking kunnen verwerkt worden in de servicekosten van de huurders en zijn daarom geen onderdeel van het bouwbudget. Zo verdient ons systeem zich terug. Daarnaast kunt u met ons indoor mobiel netwerk een hogere prijs vragen als u het pand wil verkopen of verhuren.
  • Als aannemer wilt u goed in de markt liggen bij uw opdrachtgever. Servicegerichtheid staat daarbij voorop. In de praktijk doen ontwikkelaars en vastgoedpartijen vaak bij meerdere aannemers een offerteaanvraag. Het aanbieden van het complete pakket, inclusief een indoor mobiel netwerk, geeft u een streepje voor op de concurrent. Door uw opdrachtgever attent te maken op ons leasemodel, kunt u uw diensten tegen een gunstige prijs aanbieden, zodat de kans op het binnenhalen van het project toeneemt. De kosten voor indoordekking worden immers verwerkt in de servicekosten en maken dus geen onderdeel uit van het bouwbudget.
  • Als installateur wilt u de ideale kennispartner zijn voor uw opdrachtgever. Wanneer u uw kennis over indoordekking vergroot, kunt u hen van scherp advies voorzien en kan u de mogelijkheid vergroten om bij het project betrokken te worden. Bijkomend voordeel: BinnenBereik levert het indoor mobiel netwerk turn-key op, inclusief actieve apparatuur, project management en installatie. Zelfs de inkoppeling van de telecomproviders regelen wij voor u. Een bijkomend voor deel is dat BinnenBereik vaak samenwerkt met de huisinstallateur voor het trekken van de bekabeling. Dit kan voor u leiden tot extra omzet.  
indoor mobiel netwerk

Meer weten over ons indoor mobiel netwerk? 

Bent u benieuwd hoe BinnenBereik u kan helpen bij het verbeteren van uw indoordekking? Neem dan (telefonisch) contact met ons. Onze experts staan u graag te woord om u alles te vertellen over ons indoor mobiel netwerk. Of lees onze nieuwste whitepaper waarin we precies uitleggen waarom ons indoor mobiel netwerk een duurzame investering is voor de toekomst.  

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.