De impact van verduurzaming op mobiele bereikbaarheid

Verduurzaming van (kantoor)gebouwen is hard nodig voor een groene toekomst. Het plaatsen van goed geïsoleerd glas, in duurzame gebouwen zorgt echter voor een verminderde mobiele netwerkdekking. Om meer bewustzijn te creëren over de impact van deze verduurzaming op mobiel bellen in (kantoor)gebouwen is BinnenBereik van 2 tot en met 4 november aanwezig op Building Holland.

BinnenBereik biedt multi-operator indoornetwerken as-a-service en kan helpen om de duurzame transitie, al bellend, soepel te laten verlopen. Heeft u te maken met slecht mobiel bereik in het (kantoor)pand? Of verwacht u problemen omdat uw gebouw binnenkort wordt verduurzaamd? Kom dan op 2, 3 of 4 november langs in hal 8 bij stand 8.180. De experts van BinnenBereik staan voor u klaar om uitleg te geven over onze diensten.

We kunnen ter plekke uw situatie doornemen en een vrijblijvend advies geven over de beste aanpak. In verband met de verwachte drukte op het event is het raadzaam om contact op te nemen voor een afspraak met Günther de Bruijn via g.debruijn@binnenbereik.nl. U kunt u gratis inschrijven voor toegang tot het event op de website van Building Holland.
Liever niet wachten tot november? Neem dan direct contact met ons op! Een vrijblijvende quickscan om de mobiele dekking in uw gebouw in kaart te brengen behoort tot de mogelijkheden.

Over Building Holland

Building Holland is hét innovatieplatform voor de bouw en vastgoed. Tijdens dit event staan trends, ontwikkelingen en innovaties met een directe relatie tot het duurzaam maken van Nederland centraal. Ontmoet in drie dagen ruim 140 exposanten uit de bouw- en vastgoedbranche. Het event kenmerkt zich door een aaneenschakeling van korte, krachtige kennissessies, marketvisions en keynotespeakers over actuele onderwerpen op het gebied van het verduurzamen van Nederland.

Whitepaper

Toekomstbestendig kantoor? Download de whitepaper:

Lees alles over de oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.