BinnenBereik & WL Winet versterken samenwerking

BinnenBereik en WL Winet versterken hun samenwerking voor de installatie van multi-operator indoor mobiele netwerken. BinnenBereik biedt dekking van alle telecomproviders in grote kantoorpanden, door de aanleg van mobiele indoornetwerken ‘as a service’. Eigenaren en gebruikers van deze panden worden volledig ontzorgd op het
gebied van mobiele dekking. WL Winet installeert deze indoornetwerken in nauw overleg met alle telecomproviders. BinnenBereik onderhoudt het contact met de klant en
verzorgt het beheer van het indoornetwerk voor de lange termijn.

Willem Linssen, directeur van WL Winet, kijkt er naar uit om de samenwerking te versterken: “WL Winet heeft jarenlange ervaring en expertise in het aanleggen van indoor netwerken voor de mobiele operators. Wij zien er naar uit om deze expertise ook in te zetten voor BinnenBereik”.

Rosalie Weijers (directeur Business Development BinnenBereik): “Wij werken al langer samen met WL Winet voor de installatie van mobiele sites in telecom- en hoogspanningsmasten. Mooi dat we nu op deze manier onze krachten kunnen bundelen en hoge kwaliteits indoornetwerken gaan aanleggen”.

BinnenBereik & WL Winet versterken samenwerking voor de installatie van actieve multi-operator indoornetwerken

Van links naar rechts:

  • Willem Linssen – Directeur WL Winet
  • Rob Brown – Product Manager indoor BinnenBereik
  • Rosalie Weijers – Directeur Business Development BinnenBereik
  • Joost Brouns – Operations Manager WL Winet

Over WL Winet

WL Winet Winet is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen van mobiele telecomnetwerken, zowel indoor (in kantoorgebouwen en instellingen) als outdoor (daken, kerken, windmolens, masten, etc.). Daarnaast is WL Winet gespecialiseerd in het bouwen van mobiele opstelpunten in hoogspanningsmasten en het turn-key bouwen/opleveren van telecommasten. Met een veelzijdig dienstenpakket is WL Winet in staat om overal in Nederland de bereikbaarheid te optimaliseren. Of het nu gaat over de telefonische bereikbaarheid in een kantoorgebouw of een ongestoorde internettoegang op een bedrijventerrein, als specialist in de data- en telecommunicatie levert WL Winet verschillende oplossingen op maat.

Over BinnenBereik

BinnenBereik biedt indoor mobiele netwerken ‘as a service’ voor een optimaal mobiel bereik van alle telecomproviders, direct toegankelijk voor alle gebruikers binnen het gebouw. BinnenBereik is de handelsnaam van OTC Networks B.V., een joint venture tussen NOVEC en APG.

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.