BinnenBereik realiseert mobiele dekking voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com

BinnenBereik heeft bij het Booking.com hoofdkantoor, inpandige mobiele dekking gerealiseerd van álle telecomproviders. Dit betekent dat iedereen overal binnen het gebouw nu is voorzien van goed mobiel bereik.

Duurzaam gebouw zonder mobiele dekking

De Booking ‘tech’campus beslaat circa 63.500 vierkante meter en biedt ruimte aan zo’n 4.600 werkplekken, diverse sociale ruimtes, restaurants en een dakterras. Doordat het pand zeer duurzaam is gebouwd is de mobiele dekking in het pand zonder een indoor mobiel netwerk erg slecht. Dit komt vooral door het gebruik van HR+++ glas. Dit glas zorgt ervoor dat de signalen van het ‘buiten netwerk’ van de telecomprovider niet goed binnenkomen.

“Door onze goede voorbereiding wisten we al vroeg in het traject dat indoor dekking een probleem zou worden. Na uitvoerig onderzoek naar oplossingen om de dekking te verbeteren zijn we uitgekomen bij BinnenBereik. We waren op zoek naar een partij die ons voor de langere termijn kon ontzorgen. Mobiele dekking ‘as a service’ van BinnenBereik sluit perfect aan bij onze wensen”, aldus Ed Folge van CBRE, Bouwcoördinator bij Booking.com.

Indoor mobiele dekking as a service

BinnenBereik beheert ook na oplevering, het netwerk voor een periode van 10 jaar. Booking.com is op deze manier volledig ontzorgd voor alles wat te maken heeft met mobiel bellen en datagebruik in het pand.

BinnenBereik werkt nauw samen met de Nederlandse telecomproviders en stemt het ontwerp van het indoor mobiel netwerk alle telecomproviders af. Na de ontvangst van de goedkeuring, zorgt BinnenBereik ervoor dat alles conform afspraak met Booking.com en de telecomproviders wordt geïnstalleerd, geactiveerd en opgeleverd.

 

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.