BinnenBereik is druk bezig met de bouw van een indoor mobiel netwerk in het hoofdkantoor van PostNL

Op 5 juli 2021 neemt PostNL hun nieuwe hoofdkantoor in gebruik. Het gaat om het Stationspostgebouw in Den Haag, waar straks circa 2500 medewerkers komen te werken. Om te zorgen dat iedereen ook binnen het gebouw optimaal bereik heeft, werkt BinnenBereik hard aan de uitrol van een indoor mobiel netwerk. 

De leiding van PostNL heeft gekozen om terug te keren naar het voormalige monumentale kantoorgebouw in Den Haag. De verwachting is dat veel werknemers ook na de coronacrisis enkele dagen vanuit huis zullen werken en daarom heeft PostNL het aantal vaste werkplekken in het nieuwe kantoorgebouw beperkt. 

De medewerkers die wel naar kantoor komen doen dat veelal om te vergaderen of samen ideeën uit te wisselen. In het gebouw zijn daarom maar liefst veertig ruimtes voor mobiel vergaderen ingericht. Het nieuwe hoofdkantoor is voorzien van goed geïsoleerd HR +++ glas. Dit glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. Het glas zorgt er echter ook voor dat de signalen van de mobiele netwerken worden tegengehouden. Om de mobiele dekking in het pand te garanderen, is BinnenBereik bezig met de bouw van een indoor mobiel netwerk. Alle medewerkers hebben na activatie van het indoor mobiel netwerk optimaal bereik met hun smartphones.

Het gehele artikel uit het Financieele Dagblad kunt u lezen via deze link

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.