BinnenBereik groeit en breidt haar team uit!

Per 1 september zijn Armando Voets en Thijs Versluis aan de slag gegaan bij BinnenBereik. Met de uitbreiding van het team komt BinnenBereik tegemoet aan de groeiende behoefte aan indoor mobiele netwerken.

Als business verantwoordelijke heeft Armando Voets een overkoepelende rol inzake sales, marketing, productmanagement en technologie. Thijs Versluis zal als New Business Development Manager het contact met bestaande en nieuwe klanten verder uitbouwen. Beiden hebben ruime ervaring in de telecommarkt.

Indoor mobiele dekking

Organisaties worden steeds afhankelijker van mobiele communicatie. Tegelijkertijd worden gebouwen steeds duurzamer gebouwd en/of gerenoveerd. Duurzame materialen, zoals HR++ glas, zijn echter minder goed doorlaatbaar voor mobiele signalen. Met slechte mobiele dekking tot gevolg.
Met een indoor mobiel netwerk van BinnenBereik zijn organisaties ervan verzekerd dat mobiele dekking ook binnen gebouwen gegarandeerd beschikbaar is.

Langetermijn klantrelatie

Gertjan Hoefman, CEO bij BinnenBereik: ‘Het is onze missie om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van indoor mobiele communicatie. We bieden organisaties een toekomstbestendige, langjarige oplossing. Nauw contact met onze klanten is hierbij van groot belang. Ik ben dan ook erg blij met de uitbreiding van het team waardoor we, ook tijdens de sterke groei die we momenteel doormaken, aan de verwachtingen van onze klanten kunnen blijven voldoen.’

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.