Bij BinnenBereik is kwaliteit een gedeelde verantwoordelijkheid van alle medewerkers

Afgelopen week hebben wij met BinnenBereik een externe ISO 9001 audit ondergaan en we zijn verheugd te kunnen delen dat deze audit uitzonderlijk goed is verlopen. Deze audit is van cruciaal belang voor ons bedrijf, omdat het aantoont dat we voldoen aan de internationale normen op het gebied van kwaliteitsmanagement. 

 Een ISO 9001-certificering is het bewijs dat wij ons committeren aan het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit aan onze klanten. Deze norm heeft betrekking op alle aspecten van onze bedrijfsvoering, van het ontwerp en de ontwikkeling van onze producten tot aan de after-sales service die we bieden. 

Tijdens de audit werden alle processen en procedures van ons bedrijf nauwkeurig onderzocht. Dit omvatte onder andere een grondige beoordeling van onze documentatie, training en competentie van medewerkers, risicobeheer, interne audits en klanttevredenheidsonderzoeken. 

Het feit dat de audit goed is verlopen toont aan dat we erin slagen om ons kwaliteitsmanagementsysteem effectief te implementeren en te onderhouden. Het is een bevestiging van onze toewijding aan voortdurende verbetering en klanttevredenheid. 

Een succesvolle ISO 9001 audit biedt onze klanten de geruststelling dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en diensten. Bovendien helpt een ISO 9001-certificering ons om onze processen te optimaliseren, en daarmee de operationele kosten te verlagen.Tot slot onderstreept een succesvolle audit het belang van kwaliteitsbewustzijn binnen ons bedrijf. Het benadrukt dat kwaliteit een gedeelde verantwoordelijkheid is van alle medewerkers en moedigt een cultuur van continue verbetering en klantgerichtheid aan. 

 

BinnenBereik biedt de oplossing 

BinnenBereik is gespecialiseerd in mobiele dekking ‘as a service’ in gebouwen waar het bereik onder de maat is. We installeren de apparatuur van de telecomproviders in de equipment room en distribueren hun signaal met kleine antennes door het volledige pand. Hierdoor geniet iedereen binnen van een sterk en betrouwbaar mobiel bereik. 

Doordat wij ons indoor mobiel bereik as a service bieden, hoeven eigenaren en huurders zich de komende tien jaar geen zorgen te maken over mobiel bereik. BinnenBereik regelt dit van A tot Z. 

Bent u benieuwd naar wat BinnenBereik voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onze oplossing. 

 

 

Toekomstgericht bouwen? Download de whitepaper:

Lees alles over de as-a-service oplossing die BinnenBereik met haar indoor mobiele netwerk biedt, zodat iedereen in uw gebouw straks kan genieten van optimaal mobiel bereik.