Meer dan alleen optimaal bereik

10 jaar lang verzekerd van
mobiel bereik in het gebouw.

Multi-operator dekking
As a service,
5G ready

Het systeem van BinnenBereik garandeert niet alleen mobiel bereik. De compacte, esthetische en moderne oplossing heeft nog meer voordelen.

As a service

U denkt misschien dat er een flinke investering nodig is voor zo’n geavanceerd indoornetwerk. Dat klopt. Echter, BinnenBereik investeert in het systeem en ‘verhuurt’ de service voor een periode van 10 jaar.

Multi-operator dekking

Het indoornetwerk van BinnenBereik biedt dekking van alle telecomoperators. Dit biedt vrijheid in de keuze van de telecomprovider.

5G ready

Met het systeem van BinnenBereik is het gebouw klaar voor de toekomst. Dankzij het tienjarige leasecontract heeft u 10 jaar geen omkijken meer naar mobiel bereik in het gebouw. Daar komt bij dat het systeem geschikt is voor het 5G-netwerk dat binnenkort beschikbaar is. Het 5G-netwerk is sneller, veiliger en biedt meer mogelijkheden. Smart building wordt bijvoorbeeld gefaciliteerd. Met smart building kan de gebouweigenaar flink besparen op de servicekosten van
het gebouw.

Whitepaper

Toekomstbestendig kantoor? Download de whitepaper:

Lees alles over de oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.