Huurders

Altijd bereikbaar,
ook in de lift!

In gebouwen met een BinnenBereik indoornetwerk bent u altijd bereikbaar, ongeacht uw telecomprovider.

Lage kosten

De kosten van het indoornetwerk zijn per medewerker erg laag én bovendien zo terugverdiend met een verlaging van de telefoonkosten of (via smart building) van de servicekosten. Om dat inzichtelijk te maken laten we de gemiddelde kosten per werknemer zien:

Kosten per werknemer (10m2) per maand

Keuzevrijheid

Met het indoornetwerk van BinnenBereik is het mobiele bereik van álle telecomproviders optimaal. Als huurder kunt u dan namelijk zelf kiezen bij wie u telecomdiensten afneemt, iets dat aanzienlijke voordelen kan opleveren.

Samen bereikt u meer voor minder

Het is mogelijk om centrale apparatuur te delen met andere huurders van het gebouw. Een deel van de kosten kan zo gedeeld worden over meerdere partijen.

Vrijblijvende quickscan

Heeft u twijfels over de kwaliteit van het mobiel bereik van één of meer telecomproviders? Wij komen graag langs voor een quickscan. Indien gewenst kunnen we een vrijblijvende kostenindicatie opstellen voor een BinnenBereik indoornetwerk.

Whitepaper

Toekomstbestendig kantoor? Download de whitepaper:

Lees alles over de oorzaken van slecht mobiel bereik in kantoorpanden en de handige stappen die u moet nemen voor een 5G ready & toekomstbestendig kantoorpand.